TopSpeed

vineri, 1 aprilie 2011

Mecedes - Totul este permis. În special dacă uluieşte.


Aceasta a fost prioritatea atunci când a fost proiectat noul CLS.
   Stilul curat şi alternanţa între muchiile bine definite şi cele curbate dezvăluie un design artistic cu un farmec nediluat. Capota motorului lungă şi înclinată se îmbină uniform cu partea frontală cu design nou, prevăzută cu steaua Mercedes. Sistemul de iluminare este o altă inovaţie. Benzile cu LED-uri indicatoare integrate în faruri au forma literei „C”, oferind un impact vizual de neuitat, chiar şi în timpul nopţii. Linia acoperişului coboară brusc în partea din spate, iar înălţimea redusă a geamurilor spate subliniază aspectul sportiv al autovehiculului. Secţiunea spate rotunjeşte designul voluptuos, prin contururile uniforme şi stopurile cu LED-uri „night-design”.
   Gama de culori disponibile reflectă designul strălucitor al modelului CLS. O paletă de vopsele metalizate şi nemetalizate impresionante, de calitate premium completează silueta impozantă a autovehiculului CLS şi pe timp de zi, şi pe timp de noapte. CLS va lăsa cu siguranţă o impresie memorabilă.
Dezvăluiţi caracterul sportiv al noului CLS Coupé cu pachetul opţional AMG sport. Subliniind puterea şi sportivitatea autovehiculului atât în interior, cât şi la exterior, funcţiile sale tehnice sunt ideal adecvate unui stil de conducere mai sportive.
    Dotări interior pachet sport AMG:
    1.Volan sport multifuncţional cu 3 spiţe, negru şi bej almond, cu padele de schimbare a treptelor de viteză
    2.Covoraşe AMG în culorile interiorului, bej, negre sau gri
    3.Pedale sport din oţel inoxidabil periat, cu protuberanţe din cauciuc
    4.Scaune faţă/spate, tetiere, cotierele de pe portiere/consola centrală cu cusături gri (cu tapiţerie din piele neagră)
    Dotări exterior ale pachetului sport AMG:
    -Caroserie AMG cu şorţuri faţă şi spate distincte
    -Ţevi de eşapament cromate pe ambele părţi
    -Suspensie cu reglare sport
   -Jante AMG din aliaj cu pneuri de dimensiuni diferite
   -Grilă radiator cu o singură fantă de ventilaţie, finisaj crom/argintiu.
Gama de culori disponibile reflectă designul strălucitor al modelului CLS. O paletă de vopsele metalizate şi nemetalizate impresionante, de calitate premium completează silueta impozantă a autovehiculului CLS şi pe timp de zi, şi pe timp de noapte. CLS va lăsa cu siguranţă o impresie memorabilă. Subliniind puterea şi sportivitatea autovehiculului atât în interior, cât şi la exterior, funcţiile sale tehnice sunt ideal adecvate unui stil de conducere mai sportiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu